Опції зарахування

Cпеціальність: 204 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Доктор філософії. Семестр: 3. ECTS: 5.
Розподіл годин: Лекції - 20. Практичні - 20. Самостійна робота - 110. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Предметом дисципліни «Сучасні технології виробництва продукції свинарства» є вивчення питання сучасних промислових технологій виробництва різних видів продукції свинарства, їх розвиток, впровадження та поширення.
Покликання на силабус Робоча програма

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання