Опції зарахування

Cпеціальність: 204 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Доктор філософії. Семестр: 3. ECTS: 5.
Викладач: Лихач Вадим Ярославович, доктор с.-г. наук, професор кафедри технологій виробництва молока та м’яса.
Анотація: предметом дисципліни «Сучасні технології виробництва продукції свинарства» є вивчення питання сучасних промислових технологій виробництва різних видів продукції свинарства, їх розвиток, впровадження та поширення.


Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання