Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва). ОС: Магістр. Семестр: 3. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 20. Практичні - 20. Самостійна робота - 80. Підсумковий контроль: Екзамeн.
Анотація: Метою курсу є формування знань з біології медоносної бджоли, розведення та утримання бджіл, інноваційних технологій виробництва продуктів бджільництва, а також ознайомлення з основними медоносними рослинами та сучасними методами профілактики отруєння та хвороб бджіл.

СИЛАБУС

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Войналович Микола Володимирович
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання