Опції зарахування

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанний бізнес). ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ЄКТС: 4.
Викладач: Сердюк Марина Єгорівна - докт. техн. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.
Анотація: Курс «Технологія напоїв» відноситься до циклу дисциплін вільного вибору студентів зі спеціальності. Метою курсу є формування базових знань з технології приготування гарячих та холодних напоїв та коктейлів, оволодіння правилами кулінарної обробки сировини для отримання готової продукції; оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо організації та управління виробничими процесами з виробництва та споживання гарячих, холодних напоїв та коктейлів у закладах ресторанного господарства. Завданням вивчення дисципліни є ознайомлення з основами технології виробництва гарячих, холодних напоїв та коктейлів; систематизація окремих стадій технологічного процесу виробництва гарячих, холодних напоїв та коктейлів, оволодіння технологічними аспектами їх виробництва з метою опанування основ управління технологічними процесами з урахуванням вимог створення продукції високої якості, визначеної харчової і біологічної цінності.


Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.