Опції зарахування

Cпеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ЄКТС: 5.
Автор: Тривайло Андрій Юрійович - канд. екон. наук, доцент, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.

Анотація: Формування системи теоретичних знань та практичних навичок з бізнес-планування як елементу управління підприємств готельно-ресторанного бізнесу.
П23

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання