Опції зарахування

Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування (Робото­технічні системи і комплекси сільсько­гос­подарського виробництва). ОС: Магістр. Семестр: 1-2. ЄКТС: 6+1 кр.
Викладачі: Ромасевич Юрій Олександрович - д-р техн. наук, професор, професор кафедри констру­ю­вання машин і обладнання; Крушельницький Віктор Васильович - старший викладач кафедри констру­ю­вання машин і обладнання.
Анотація: системи штучного інтелекту відіграють ключову роль у розвитку робототехніки, надаючи роботам здатність адаптуватися, навчатися та приймати рішення для покращення їхньої ефективності. Такі системи забезпечують автономність робототехнічних систем шляхом розпізнавання об'єктів, навчання та адаптації, що забезпечує підвищення безпеки та ефективного вирішення завдань. Під час вивчення дисципліни розглядаються теоретичні та практичні аспекти систем штучного інтелекту та їх застосування в робототехніці, включаючи розробку систем керування рухом роботів, обробку сенсорних даних та використання програмного забезпечення для реалізації СШІ у галузі робототехніки.
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.