Опції зарахування

Спеціальність: J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (Готельно-ресторанна справа). ОС: Магістр. Семестр: 1. ЄКТС: 3.
Розподіл годин: Лекції - 15. Практичні - 15. Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.
Покликання на силабусРобоча програма
Спеціальність: J3 Туризм та рекреація (Міжнародний туризм). ОС: Магістр. Семестр: 3. ЄКТС: 3.
Розподіл годин: Лекції - 10. Практичні - 20. Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.
Покликання на силабус Робоча програма
Анотація:
Навчальна дисципліна, спрямована на формування та розвиток мовленнєвої компетентності у сфері готельно-ресторанного бізнесу та туризму. Курс забезпечує набуття навичок ділового спілкування, ведення професійних переговорів, складання службової документації та проведення презентацій іноземною мовою з урахуванням специфіки індустрії гостинності та туризму. Особлива увага приділяється міжкультурній комунікації, галузевій термінології, а також моделюванню реальних ситуацій взаємодії з іноземними гостями, партнерами та колегами.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання