Опції зарахування

Спеціальність: J3 Туризм та рекреація (Міжнародний туризм); J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (Готельно-ресторанна справа). ОС: Магістр. Семестр: 1; 2. ЄКТС: 5.
Розподіл годин: Лекції - 30. Практичні - 30. Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Курс охоплює основи функціонування світового ринку туристичних послуг, знайомить з міжнародними туристичними організаціями, регіональними особливостями туризму та сучасними тенденціями його розвитку. Розглядаються питання конкурентоспроможності, стандартизації послуг і впливу глобалізаційних процесів на туризм. Мета курсу – сформувати у здобувачів вищої освіти знання та практичні навички для ефективної роботи на міжнародному туристичному ринку.
Покликання на силабус Робоча програма

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання