Спеціальність: 203 Садівництво та виноградарство. ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ЄКТС: 5.
Розподіл годин: Лекції - 30. Практичні - 30. Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Навчальна дисципліна охоплює питання особливостей вирощування ягідних культур у промислових господарствах України та світу. В курсі дисципліни студенти ознайомлюються з різними
системами вирощування поширених ягідних культур (суниць садових, смородини, порічок, аґрусу, лохини, малини та ожини), росту і розвитку рослин, правилами закладання, утримання та догляду за насадженнями, основними заходами щодо профілактики та боротьби з найпоширенішими шкідниками і хворобами, особливістю проведення збору та організацію післязбиральної доробки плодів. Навчальна дисципліна складається з 15 лекційних та 15 лабораторних занять.
Робоча програма
- Викладач: Терещенко Яна Юріївна