Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 2. ECTS: 5.
Викладач: Виговська Лілія Миколаївна - д-р вет. наук, професор кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології.
Анотація: Метою курсу є пізнання студентами морфології, фізіології, генетики мікроорганізмів, їхньої ролі в кругообігу речовин, у патології людини, тварин і рослин, взаємовідносин мікроорганізмів між собою та іншими організмами, вивчення патогенів мікробної природи та опанування методів лабораторного дослідження довкілля і продуктів та сировини тваринництва.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла