Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 3. ECTS: 6.
Розподіл годин: Лекції - 15. Лабораторні - 30. Самостійна робота - 75. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Тут напишіть в один абзац анотацію своєї дисципліни.
Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2013
Автори курсу: Лавінський Дмитро Сергійович; Мірошник Володимир Олександрович; Цицюрський Юрій Леонтійович
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2