Опції зарахування

Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва.
Спеціальність:
201 Агрономія. ОС: Бакалавр (Ск). Семестр: 5. ECTS: 6.
Автор: Бобер Анатолій Васильович - доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва.
Анотація: В курсі студенти вивчають технології післязбиральної доробки, зберігання та переробки продукції рослинництва.
Доступ: Закритий.

Рік останньої атестації: 2021
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання