Опції зарахування

Управління виробництвом продукції м'ясного скотарства.
Cпеціальність:
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Спеціалізоване м'ясне скотарство). ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 5.
Автор: Кос Наталія Вікторівна - доцент кафедри технологій виробництва молока та м'яса.

НП19`2lek'30bank'ВНП23-24

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання