Опції зарахування

Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва.
Спеціальність: 201 Агрономія. ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ECTS: 5.
Анотація: В курсі студенти вивчають технології післязбиральної обробки, короткочасного і тривалого зберігання, основ переробки зернових, зернобобових, круп'яних, олійних, цукрового буряку, лубоволокнистих, хмелю, тютюну, махорки, плодоовочевих культур.

Рік останньої атестації: 2021
Автори курсу: Бобер Анатолій Васильович
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2