Опції зарахування

Спеціальність: 075 Маркетинг. ОС: Бакалавр. Семестр: 1. ECTS: 2 (4).
Розподіл годин: Лекції - 15 Практичні - 15. Самостійна робота - 30. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Дисципліна „Технологія переробки і зберігання с.г. продукції” є складовою дисципліни „Системи технологій: Технологія виробництва та переробки продукції рослинництва” і є завершальною в циклі цієї дисципліни. Дисципліна включає вивчення сучасних технологій післязбиральної доробки, режимів і способів зберігання та переробки продукції рослинництва.
Системи технологій.

Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2017
Автори курсу: Ящук Надія Олександрівна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання