Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 8; 2 (Ск). ECTS: 3; 4 (Ск).
Автор: Чумаченко Іван Петрович - доцент кафедри технологій виробництва молока та м'яса.
Викладач: Антонюк Тетяна Андріївна - доцент кафедри технологій виробництва молока та м’яса.

Рік останньої атестації: 2024
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання