Опції зарахування

Спеціальність: Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 4. ECTS: 4.
Розподіл годин: Лекції - 15. Практичні - 15. Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: У курсі розглядаються питання організації охорони праці на підприємствах; проблеми безпеки, зниження професійної захворюваності, виробничого травматизму та пожежна безпека на підприємствах.
Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2016
Автори курсу: Марчишина Євгенія Іванівна
Доступ для гостя
Доступ для гостя
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання