Опції зарахування

Загальні технології харчової промисловості: Технологія молока і молочних продуктів
Спеціальність:
181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 5. ECTS: 2.
Автор: Тищенко Людмила Миколаївна - доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: У курсі розглядаються вітчизняна класифікація молочних продуктів, вимоги до якості сировини та готової продукції відповідно до сучасної нормативної бази, обґрунтовані технологічні режими основних технологічних операцій, викладено особливості виготовлення окремих видів молочних продуктів, основні методи визначення їх якості.
Протокол №3 від 23.11.2020.

Рік останньої атестації: 2020
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.