Опції зарахування

Управління виробництвом і переробкою продукції тваринництва.
Cпеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 5.
Автор: Угнівенко Анатолій Миколайович - доктор с.-г. наук, професор, завідувач кафедри технологій виробництва молока та м'яса.
Анотація: Дисципліна дозволяє оволодіти теоретичними знаннями відносно елементів виробництва та елементів впливу на виробництво продукції тваринництва та практичними навиками їх використання в умовах ринкових відносин.
Рік останньої атестації: 2017
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання