Спеціальність: 015 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології). ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ЄКТС: 5.
Розподіл годин: Лекції - 45; Практичні - 45; Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Курсом передбачено отримання знань стосовно будови основного обладнання та його конструктивних елементів у технології переробки харчової продукції, опанування методів інженерних розрахунків машин, апаратів та пристроїв, необхідних під час роботи харчових виробництв.
Силабус
Розподіл годин: Лекції - 45; Практичні - 45; Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Курсом передбачено отримання знань стосовно будови основного обладнання та його конструктивних елементів у технології переробки харчової продукції, опанування методів інженерних розрахунків машин, апаратів та пристроїв, необхідних під час роботи харчових виробництв.
Силабус
- Викладач: Сарана Віктор Володимирович