Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ЄКТС: 4.
Автор: Мельник Марія Василівна - доцент кафедри епідеміології та охорони здоров'я тварин
NN15'18lek
- Викладач: Мельник Марія Василівна
Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ЄКТС: 4.
Автор: Мельник Марія Василівна - доцент кафедри епідеміології та охорони здоров'я тварин
NN15'18lek
                                
                                    
                                    Шрифти
                                
                            
                                
                                    
                                    Розмір шрифта
                                
                            
                                
                                    
                                    Колір тексту
                                
                            
                                
                                    
                                    Колір тла
                                
                            
                                
                                    
                                    Кернінг шрифтів
                                
                            
                                
                                    
                                    Видимість картинок
                                
                            
                                
                                    
                                    Інтервал між літерами
                                
                            
                                
                                    
                                    Висота рядка
                                
                            
                                
                                    
                                    Виділити посилання