Спеціальність: 201 Агрономія. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ECTS: 5.
Розподіл годин: Лекції - 30; Практичні - 30; Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Екзaмен.
Анотація: В курсі студенти вивчають питання якості та безпеки сировини і готової продукції рослинництва, характеристику елементів технологій вирощування, доробки, зберігання та переробки, використання яких забезпечує найвищу якість і безпеку харчової продукції. Також, дисципліна передбачає встановлення відповідності рослинницької сировини та готової продукції вимогам нормативної документації українських та міжнародних стандартів або виявлення помилок у технологічному процесі, що зумовлюють невідповідність продукції, виявлення відхилень параметрів технологічного процесу, що впливають на якість та безпеку продукції, розмір технологічних затрат і втрат, вихід кінцевого продукту тощо.
- Викладач: Завгородній Володимир Миколайович
- Викладач: Ящук Надія Олександрівна