Опції зарахування

Спеціальність: H2 Тваринництво (Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва). ОС: Бакалавр. Семестр: 3 (2-3). ЄКТС: 4 (10).
Розподіл годин: Лекції - 30. Практичні - 45. Самостійна робота - 45. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: У курсі висвітленні питання наукових основ повноцінної годівлі свиней, птиці та хутрових звірів.

Рік останньої атестації: 2019
Автори курсу: Сичов Михайло Юрійович; Уманець Дмитро Петрович; Голубєва Тетяна Анатоліївна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання