Enrolment options

Спеціальність: 229 Громадське здоров’я. ОС: Бакалавр. Семестр: 5. ECTS: 4.
Автор: Менчинська Аліна Анатоліївна - доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: Курс призначений для отримання знань про основні нутрієнти в харчових продуктах, що забезпечують якість харчової продукції, формування сучасних наукових уявлень про харчування людини, стан якого є одним з важливіших факторів, що визнає здоров’я нації. Такі знання є необхідною умовою для формування навичок направленого регулювання процесів, які забезпечують якісні характеристики харчових систем.
Guests cannot access this course. Please log in.
Accessibility

Font Face Font Face

Font Size Font Size

1

Text Colour Text Colour

Background Colour Background Colour

Font Kerning Font Kerning

Image Visibility Image Visibility

Letter Spacing Letter Spacing

0

Line Height Line Height

1.2

Link Highlight Link Highlight