Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології (Харчові технології). ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ЄКТС: 3.
Розподіл годин: Лекції - 30. Лабораторні - 30. Самостійна робота - 30. Підсумковий контроль: Залік.
Анотація: Курс орієнтований на формування у здобувачів освіти комплексного розуміння технології виробництва основних харчових продуктів та засвоєння методів управління виробничими процесами. У процесі навчання розглядаються структура та фізико-хімічні властивості харчових систем, що визначають їхні функціонально-технологічні характеристики.
Покликання на силабус Робоча програма

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання