Практична робота 2. Споживна цінність та споживні властивості товарів
ТЕМА 2. Споживна цінність та споживні властивості товарів
Мета: вивчити сутність споживної цінності та споживних властивостей товарів, вміти розрахувати енергетичну цінність продуктів та скласти дієту.
Завдання: розрахувати енергетичну цінність продуктів; розрахувати дієту для себе (враховуючи свою стать, вік, фізичні навантаження протягом дня, кількість годин відведених до сна тощо).
Методичні рекомендації до виконання практичної роботи:
Готуватись до практичного заняття бажано у наступному порядку:
1. Ознайомитися з темою, планом заняття, прочитати конспект лекції і усвідомити матеріал даної теми.
2. Вивчити навчальний матеріал, підібрати додаткову літературу.
3. Вести словник специфічних термінів, а також використовувати глосарій в ЕНК.
4. Здійсніть самоконтроль повноти засвоєння матеріалу, даючи відповідь на запитання, що стосуються теми.
5. Вивчивши вищезгадані запитання виконати завдання практичної роботи (в прикріпленому файлі) .
Форма подання результатів виконаної роботи: надіслати файл з виконаною роботою через систему Elearn.
Терміни подання результатів: з дня проведення практичного заняття з теми 2 до початку наступного практичного заняття.
Критерії оцінювання:
9 балів - 100% правильно виконаних завдань.
8-7 балів - 80-70% правильно виконаних завдань або несвоєчасна здача практичної роботи.
6-4 балів - 60-50% правильно виконаних завдань та несвоєчасна здача практичної роботи.
3-1 бали - 40-30% правильно виконаних завдань та несвоєчасна здача практичної роботи.
- 11 лютого 2025, 21:11
- 11 лютого 2025, 21:11
Шрифти
Розмір шрифта
Колір тексту
Колір тла
Кернінг шрифтів
Видимість картинок
Інтервал між літерами
Висота рядка
Виділити посилання