Практичне заняття 7
Тема 7. Етнічні та сучасні стилі в дизайні інтер’єру закладів готельно- ресторанного бізнесу. Питання вибору концепції та стильового спрямування сучасного закладу готельно-ресторанного бізнесу
Мета заняття: знати характеристику скандинавського, італійського, японського стилю в інтер’єрі; основні ознаки рустикального стилю (рустики), кантрі-стилю, хай тек, стилю лофт, мінімалізму в інтер’єрі. Ознайомитись із порівняльною характеристикою стилів «кітч», «ар деко» та «ар нуво» в інтер’єрі.
Хід роботи: Проводиться в усній формі у вигляді колективної доповіді із використанням PowerPoint презентації з такими «red-dots» (з англ. red-dots – основними моментами):
1. Доповідь.
2. Відповідь за запитання колег.
3. Конструктивний аналіз проробленої роботи.
Завдання: Підготувати інформаційно-презентаціну доповідь про оригінальні, в архітектурному та дизайнерському плані, об"єкти готельного і ресторанного бізнесу. Звернути увагу на архітектуру, дизайн, концепцію. Зазначити основні характеристики закладу, історію розвитку, особливості.
Рекомендован джерела:
1. Мережа Internet.
Завдання виконується студентами та надсилається 1 файлом (назва файлу "Ivankiv_PR7") на перевірку у форматі Microsoft Word.
Вимоги до термінів подачі та оформлення - робота має містити відомості про виконавця та бути надіслана у визначений термін (за звичай до наступного практичного заняття).
Критерії оцінювання практичного заняття - 10 балів.
правильність та повноту розкриття питання – 3 бали (наявність візуального матеріалу);
змістовність та правильність виконаного ситуаційного завдання (надати приклади готелів і ресторанів, в яких використовується той чи інший стиль) – 3 бали;
висловлювання власних думок, вміння підвести підсумки – 2 бала;
естетичне оформлення всіх матеріалів роботи – 1 бала;
за творчість та авторську позицію (точку зору) – 1 бала.
Шрифти
Розмір шрифта
Колір тексту
Колір тла