Практичне заняття 10
Тема 10. Роль освітлення в дизайні інтер’єру закладів готельно-ресторанного бізнесу
Мета роботи: Оволодіти принципами та прийомами освітлення приміщень закладів готельно-ресторанного бізнесу. Знати норми освітлення для різних груп приміщень закладів готельно-ресторанного бізнесу. Вміти поєднати отриманні теоретичні знання на практиці щодо форми, кольору та освітлення в дизайні інтр"єру приміщення.Хід роботи:
1) Ознайомитись з теоретичним матеріалом поданим в Лекціях №8-10 та передивитись навчальні відео.
2) В прікріпленому до практичного заняття документі є приклади інструменів композиції (контраст, нюанс, симетрія, акцент, ритм, такт). Необхідно визначити на якому слайді - який інструмент композиції зображений.
3) На слайдах із інтрер"єрами приміщень, крім визначення, інструментів композиції,також надати коротку характеристику дизайнерським рішенням (особливості, колір, освітлення).
Рекомендована література:
1. Олійник О. П., Гнатюк Л. Р., Чернявський В. Г. Основи дизайну інтер’єру. –Київ:НАУ, 2011. –228 с.
2.Сьомка С. В. Основи дизайну архітектурного середовища : підручник. –Київ : Видавництво «Ліра-К», 2020. –480 с.
Завдання виконується студентами та надсилається 1 файлом (назва файлу "Призвіще студента_PR10") на перевірку у форматі Microsoft Word.
Вимоги до термінів подачі та оформлення - робота має містити відомості про виконавця та бути надіслана у визначений термін (за звичай до наступного практичного заняття).
Критерії оцінювання практичного заняття - 12 балів.
за правильну відповідь на питання – 11 балів (0,5 бали за кожну правильну відповідь);
повнота розкриття питань - 1 бал.
- 12 жовтня 2022, 22:13
Шрифти
Розмір шрифта
Колір тексту
Колір тла