Практичне заняття 15
Тема 15. Дизайн інтер’єру приміщень для споживачів закладів
ресторанного господарства
Мета заняття: Знати загальні вимоги до проектування залів для споживачів закладів ресторанного господарства при готелях. Володіти методикою визначення площі залів для споживачів закладів ресторанного господарства
Хід роботи: опрацювати лекційний матеріал, практичні завдання №8-12, передивитись навчальне відео.
Завдання: скласти дизайнерський колаж торговельної зали закладу ресторанного господарства. Приклад колажа прікріплений до завдання.
Рекомендована література:
2. Коренець Ю. М. Дизайн об’єктів та інтер’єр приміщень закладів готельно-ресторанного бізнесу: конспект лекцій [Текст]; Кривий Ріг, ДонНУЕТ, 2017. 120 с.
Завдання виконується студентами та надсилається 1 файлом (назва файлу "Призвіще студента_PR15") на перевірку у форматі .png або .jpeg. Завдання виконується в програмі Paintа або іншій зручній для Вас.
Вимоги до термінів подачі та оформлення - робота має містити відомості про виконавця та бути надіслана у визначений термін (за звичай до наступного практичного заняття).
Критерії оцінювання практичного заняття - 6 балів.
правильність
та повноту розкриття питання – 2 бали;
естетичне оформлення всіх матеріалів роботи – 2 бали;
за творчість та авторську позицію (точку зору) – 2 бали.
- 23 жовтня 2022, 23:54
Шрифти
Розмір шрифта
Колір тексту
Колір тла