Спеціальність: H1 Агрономія (Агрономія). ОС: Магістр. Семестр: 3. ЄКТС: 5.
Розподіл годин: Лекції - 20. Практичні - 20. Самостійна робота - 110. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Предметом «Стале землеробство та продовольча безпека» вивчаються причини та фактори особливостей і закономірностей проблем продовольчої безпеки, як складової міжнародної економічної безпеки; вивчається сутність та зміст продовольчої безпеки як комплексної складової соціально-економічного розвитку в контексті міжнародної економічної безпеки. Вивчається якість продуктів харчування та виробництво екологічно чистої продукції з огляду продовольчої безпеки, формування наукових основ екологічної політики в сфері агропромислового комплексу України. Робоча програма
- Викладач: Цюк Олексій Анатолійович