Ліквідація заборгованості

Ліквідація заборгованості

від Кузьмінська Олена Геронтіївна -
Кількість відповідей: 2

Шановні студенти!

Всім, хто вирішив не боргувати, пропоную ЯКІСНО підготувати курсову роботу, завантажити її в курс (у відповідний ресурс-завдання), написати мені у месенджер курсу щодо готовності її захищати.

Будемо збирати по кілька осіб для захисту. У разі успішного захисту, погодимо й призначу дату проведення іспиту. У разі конфлікних ситуацій (плагіат, недотримання вимог щодо підготовки й оформлення тощо), наприклад, як з паном Андрейком, буде призначено комісію за участі лектора.

Бажаю успіху!

У відповідь на Кузьмінська Олена Геронтіївна

НА: Ліквідація заборгованості

Шановні студенти!
Усі, хто планує здати дисципліну, прошу завантажити курсову у відповідний резсурс (завдання). Окремі діаграми завантажити у відповідні завдання курсу (лабораторні й самостійні) та пройти тести (відкриті, без паролів). Після цього прошу написати мені у месенджері курсу про готовність. Я переглядаю. Якщо все виконано, закриваю дисципліну
У відповідь на Кузьмінська Олена Геронтіївна

НА: Ліквідація заборгованості

Для тих, хто планує закривати дисципліну і не читає новин: без якісно виконаної курсової закрити дисципліну неможливо. Курсова - це підзвітний документ. Тому, завантажуйте курсову роботу в систему. Окремі діаграми у відповідні завдання, тести відкрила без паролів. Останній термін до 00.00 6.6. Краще до неділі, бо я дивлюсь курсові і повертаю (як правило, із-за оформлення, бо студенти 4 курсу мають хоч оформити нормально)
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2