Облікові записи студентів

Облікові записи студентів

від Мокрієв Максим Володимирович -
Кількість відповідей: 0

На сьогодні до Єдиної Бази Користувачів перенесено всіх студентів (крім магістрів) факультету інформаційних технологій. Отже, вони є також доступними на цьому порталі. Тож, вже з весняного семестру (2015р) можна переходити на ведення електронних курсів сюди.

Загалом, факультет інформаційних технологій планується повністю перевести на новий сайт з вересня 2015р. Сайт it.nubip.edu.ua з того часу припине своє функціонування.

Всі решта факультетів будуть переходити поступово. Перший курс буде зареєстровано по новому, а решта будуть довчатися на старих сайтах. Тож, електронні курси, які читаються для студентів першого курсу та магістрів вже потрібно переносити.

Для перенесення вашого електронного курсу заповніть, будь ласка, форму-запит.

Таким чином до 2018 року буде повністю переведено всі факультети на єдиний портал електронних курсів. (але можливі зміни, в залежності від готовності викладачів та студентів). В будь-якому випадку, викладачі вже можуть переносити свої курси.

ПС. При виникненні питань, звертайтеся в центр дистанційних технологій навчання (або до адміністратора - Мокрієв Максим Володимирович)