Опції зарахування

Спеціальність: 201 Агрономія. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ECTS: 5.
Лектори: Завадська Оксана Володимирівна - канд. с.-г. наук, Гунько Сергій Миколайович - канд. техн. наук, доценти кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика.
Анотація: Метою курсу є формування знань про особливості технологій виробництва крафтових харчових продуктів рослинного походження в умовах невеликих підприємств різної форми власності та господарювання, а також ефективне використання їх у професійній діяльності.

Рік останньої атестації: 2024
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання