Опції зарахування

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанний бізнес). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 16. Практичні - 14. Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Метою курсу є формування у студентів поглиблених знань та навичок з планування, налагодження та поточного упрaвління діяльності закладів готельно-ресторанного бізнесу, набуття студентами компетенцій для ведення ефективного менеджменту, зокрема визначення бiзнес-пpоцесів у туристичній діяльності, їх організації, виконання та стандартизація, а також підвищення якості виконання цих бiзнeс-пpoцесів (використання сучасних CRM, “персоналізація” продукту для клієнта та ін.).
Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Ковальчук Ірина Василівна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2