Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанний бізнес). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 16; Практичні - 14; Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Метою курсу є формування у студентів поглиблених знань та навичок з планування, налагодження та поточного управління діяльності закладів готельно-ресторанного бізнесу, набуття студентами компетенцій для ведення ефективного менеджменту, зокрема визначення бізнес-процесів у туристичній діяльності, їх організації, виконання та стандартизація, а також підвищення якості виконання цих бізнес-процесів (використання сучасних CRM, “персоналізація” продукту для клієнта та ін.).
Силабус
- Викладач: Ковальчук Ірина Василівна
- Викладач: Мельниченко Світлана Володимирівна
Рік останньої атестації: 2024