Опції зарахування

Спеціальність: 015 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології). ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ЄКТС: 5.
Розподіл годин: Лекції - 45; Практичні - 45; Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Курсом передбачено отримання знань стосовно будови основного обладнання та його конструктивних елементів у технології переробки харчової продукції, опанування методів інженерних розрахунків машин, апаратів та пристроїв, необхідних під час роботи харчових виробництв.
Покликання на силабус Силабус

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла