Опції зарахування

Спеціальність: 015 Професійна освіта (015.37 Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології). 

ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ЄКТС: 5.
Розподіл годин: Лекції - 45; Практичні - 45; Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.

Автор:  Берник Ірина Миколаївна – д.т.н., професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК

Анотація: Курсом передбачено отримання знань стосовно будови основного обладнання та його конструктивних елементів у технології переробки харчової продукції, опанування методів інженерних розрахунків машин, апаратів та пристроїв, необхідних під час роботи харчових виробництв.

У ході вивчення дисципліни особлива увага приділяється таким питанням: вивчення фізичної сутності технологічних процесів, що мають місце при роботі технологічного обладнання на харчових підприємствах; виявлення залежностей параметрів технологічних процесів з метою удосконалення конструктивних форм робочих органів і режимів роботи технологічного обладнання; ознайомлення з будовою і принципами роботи технологічного обладнання переробної промисловості; вивчення існуючих і можливих шляхів механізації, інтенсифікації і автоматизації виробничих процесів; формування у студентів наукового підходу до удосконалення технологічного обладнання і формування апаратурного оформлення технологічних процесів.

Програма дисципліни реалізується шляхом викладання теоретичного матеріалу, проведення практичних занять та самостійного опрацювання студентом теоретичного матеріалу. Для визначення рівня засвоєння знань з дисципліни розроблено комплекти тестів, контрольних питань та індивідуальних завдань.

Робоча програма https://drive.google.com/file/d/1__g-cVgwhRh0MXE7_6d5Rc1QotoJ1YRL/view

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання