Опції зарахування

Спеціальність: 201 Агрономія (Агрономія). ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ЄКТС: 5.
Розподіл годин: Лекції - 30, Практичні - 30, Самостійна робота - 90. Підсумковий контроль: Екзамен
Анотація: Спеціальна дисципліна, яка вивчає загальні технології переробки зернової та плодоовочевої сировини з метою отримання макаронних, круп’яних, екструдованих продуктів, хлібо-булочних виробів збагачених різноманітними добавками, нектарів та соків із м’якоттю, желе, повидла і гігієнічних слабоалкогольних напоїв, типу сидр та пері. Другий модуль дисципліни присвячено впровадженню технологій переробки та просування нових продуктів на ринок за рахунок удосконалення асортименту товарів, пристосування його до потреб споживачів та нових технічних, екологічних, естетичних і інших вимог.

Рік останньої атестації: 2018
Автори курсу: Гунько Сергій Миколайович
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання