Спеціальність:
204 Технологія виробництва і переробки
продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 2 (Ск); 6. ЄКТС: 4.
Автори:
Потапова Світлана Євгеніївна
- доцент кафедри охорони праці та
біотехнічних систем у тваринництві; Лендєл Тарас Іванович -
доцент кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад.
І.І. Мартиненка.
Анотація:
Курс спрямований на формування у студентів
цілісного уявлення про основи вибору та ефективного використання
комплексних механізованих та автоматизованих систем машин та
обладнання в технологічних лініях з виробництва продукції
тваринництва та птахівництва на промисловій основі та методику
розрахунку технологічних ліній з урахуванням зоотехнічних,
санітарно-ветеринарних, екологічних та техніко-економічних вимог
і умов їх роботи.
- Викладач: Лендєл Тарас Іванович
- Викладач: Потапова Світлана Євгеніївна