Опції зарахування

Спеціальність: 181 «Харчові технології»

ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ECTS: 4.

Автори: Берник Ірина Миколаївна – д.т.н., професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, Гудзенко Максим Миколайович - к.т.н., доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК

Розподіл годин: Лекції - 15; Лабораторні - 30; Самостійна робота - 75.

Підсумковий контроль: Екзамен.

Анотація: Навчальною програмою дисципліни передбачено вивчення теоретичних і практичних питань, пов'язаних із загальними типовими процесами охолодження м'ясної сировини та готової продукції м’ясопереробної галузі. Під час вивчення дисципліни майбутнім фахівцям надаються знання з основ холодильних технологій, їх вплив на закономірності збереження сировини та готової продукції у м’ясопереробній галузі, методам розрахунку холодильників, визначення умов інтенсифікації та оптимізації роботи холодильного обладнання.

Дисципліна "Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі" є курсом, знання якого дають змогу студентам зрозуміти суть фізико-хімічних процесів, що мають місце у технології зберігання сировини для виробництва м'ясної продукції, та критично підійти до вибору організації процесів зберігання сировини, напівфабрикатів та готової продукції м’ясопереробного виробництва. 

Робоча програма https://drive.google.com/file/d/16bTtM1zObteFtZ4vDBUJQvLjW0JgstAe/view

Рік останньої атестації: 2023
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання