Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 15; Практичні - 30; Самостійна робота - 75. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Курсом передбачено вивчення основних понять і відомостей про організацію проектування, техніко-економічне обґрунтування будівництва підприємств м'ясної галузі, порядку виконання стадій та етапів проектування.
Покликання на силабус Силабус (Потрібно надати посилання на Силабус, розміщений на сторінці кафедри).

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Василів Володимир Павлович; Бурова Зінаїда Андріївна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.