Контрольні питання по темах модуля 2
Умови завершення
1.Необхідність управління ризиками господарської діяльності.
2.Етапи реалізації процесу управління ризиком.
3.Методи одержання інформації про ризики.
4.Система показників ризиків.
5.Функції об'єкта та суб'єкта управління.
6.Прогнозування в ризик-менеджменті.
7.Основні напрями й методи впливу на ступінь ризику господарювання.
8.Уникнення та компенсація ризику.
9.Збереження та передавання ризику.
10.Хеджування та страхування ризиків.
11.Методи зниження ступеня ризику.
12.Характеристика диверсифікації діяльності підприємства.
13.Модель «імовірність виникнення втрат/рівень збитків» для пошуку рішення щодо оптимізації ступеня ризику.
14. Попередження ризиків готельно-ресторанного підприємства при складанні бізнес-плану.
15. Причини виникнення фінансових ризиків підприємств готельно-ресторанного бізнесу.
16. Оцінка та аналіз фінансових ризиків.
17. Управління фінансовими ризиками підприємства.
18. Сутність і характер ризику коливання валюти.
19. Стратегія захисту від валютного ризику.
20. Характеристика методів страхування валютних ризиків.
21. Інвестиційна привабливість підприємств індустрії гостинності.
22. Сутність та особливості інвестиційних ризиків.
23. Метод дисконтування як спосіб оцінки ступеня інвестиційного ризику.
24. Загальна характеристика інноваційних ризиків.
25. Оцінювання інноваційного ризику.
26. Венчурний капітал.
27. Сутність і причини виникнення виробничого ризику.
28. Ризики невиконання господарських договорів (контрактів)
29. Поняття банкрутства та його правове забезпечення.
30. Система заходів запобігання банкрутству.
31. Антикризове управління діяльністю підприємств ГРБ.
Остання зміна: середа, 18 вересня 2024, 22:38
Шрифти
Розмір шрифта
1
Колір тексту
Колір тла