Спеціальність: 203 Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство. ОС: Бакалавр. Семестр: 4. ЄКТС: 5.
Розподіл годин: Лекції - 45. Лабораторні - 60. Самостійна робота - 45. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Дисципліна знайомить студентів із станом і перспективами розвитку галузі на найближчі роки. Вивчає біологічні особливості овочевих культур, щоб вміти правильно і економічно вигідно оптимізовувати фактори зовнішнього середовища. Надає досконалу інформацію про інтенсивні та індустріальні технології виробництва овочів у відкритому грунті. Майбутні фахівці набувають навиків складання технологічних карт, керування формуванням урожаю, організовувати якісне і вчасне виконання робіт по догляду за овочевими культурами під час їх вегетації. Робоча програма
- Викладач: Комар Олександр Олександрович
- Асистент: Сєдова Олена Олександрівна