Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ЄКТС: 4.

Розподіл годин: Лекції - 15; практичні - 15; Самостійна робота - 90.

Підсумковий контроль: екзамен.

Анотація:  метою та завданнями навчальної дисципліни є формування системи знань з правового регулювання відносин у тваринництві, зокрема щодо системи законодавства, що регулює правовідносини у тваринництві, а також формування практичних навичок для подальшої роботи майбутніх спеціалістів. 

Силабус

Рік останньої атестації: 2019

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання