Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 15; практичні - 15; Самостійна робота - 90.
Підсумковий контроль: екзамен.
Анотація:  метою та завданнями навчальної дисципліни є формування системи знань з правового регулювання відносин у тваринництві, зокрема курс спрямований на ознайомлення здобувачів з нормативно-правовими актами, що регулює правовідносини в тваринництві, включаючи державну політику, регуляторні механізми, а також практичні аспекти правозастосування для формування практичних навичок для подальшої роботи майбутніх спеціалістів. 
 

Рік останньої атестації: 2019

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання