Опції зарахування

Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 7. ЄКТС: 3.
Автор: Єрмоленко Володимир Михайлович - д-р юрид. наук, професор, завідувач кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука.
Викладач: Краснова Юлія Андріївна - докт. юрид. наук, доцент, доцент кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука.
Анотація: Метою та завданням навчальної належного рівня знань щодо особливостей правового регулювання тваринництва (племінної справи, бджільництва, виробництва молока та молочних продуктів, рибництва та рибальства), а також правових гарантій безпечності та якості сільськогосподарської продукції.

Рік останньої атестації: 2019
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла