Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 1. ECTS: 4.
Автори: к.т.н., доцент Савченко О.А., к.т.н., доцент Ісраелян В.М.
Анотація: У курсі викладено основні теми, які стосуються загальних питань навчання у ЗВО, особливостей системи вищої освіти в Україні та основних принципів технології зберігання, консервування та переробки м’яса. Також розглядаються питання якості та безпеки харчової продукції.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання