Структура за темами

  • Підсумкова атестація відбувається наступним чином:

    Екзаменаційний білет складається з "відкритих питань"  типу Есе  і тестових завдань різних типів. 

    У теоретичному блоці 2 відкритих запитання (есе), на які студент дає ґрунтовну та аргументовану відповідь, максимально розкриваючи зміст запитання. Максимальна кількість балів за теоретичний блок-20 (по 10 балів за кожне запитання.) 

    У тестовому блоці 10 запитань різного рівня складності (відкриті, закриті, на вибір, багатоваріантні, коротка відповідь). Максимальна кількість балів за тестовий блок – 10. Всього за іспит студент може набрати максимально 30 балів.

    Після написання іспиту, студент завантажує роботу на перевірку викладачу. Викладач виставляє підсумкову атестацію на основі навчальної роботи та балів, які студент набрав при складанні іспиту. Після завершення проведення письмового екзамену за результатами відповідей на екзаменаційний білет можливе проведення співбесіди двома науково-педагогічними працівниками, які проводили підсумкову атестацію, із здобувачем вищої освіти, після якої визначається остаточна оцінка за складання екзамену − рейтинг здобувача вищої освіти з атестації R АТ (не більше 30 балів).