Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ECTS
Розподіл годин: Лекції - 20; Лабораторні - 20; Самостійна робота - 80. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Методика наукових досліджень у харчових технологіях є важливим моментом технологічної науки, яка розробляє теоретичні основи дослідної справи, методи і техніку постановки дослідів, шляхи впровадження наукових досліджень у виробництво. Дана дисципліна формує професійні компетентності здобувачів вищої освіти, які навчаються на спеціальностях, що входить до галузі знань 181 “Виробництво та технології”, освітньо-професійна програма: 181 “Харчові технології”. Як вибіркова складова, вивчення дисципліни дозволить студенту сформувати індивідуальну освітню траєкторію. Дисципліна зобов'язує всіх студентів засвоїти елементи методики наукових досліджень, що сприяє розвитку раціонального творчого мислення і організації їх оптимальної розумової діяльності.
- Викладач: Савченко Олександр Аркадійович
- Асистент: Момот Ірина Василівна