Практичне заняття 19
ТЕМА 16.
Подрібнювальне і різальне устаткування
Мета роботи: Вивчити принцип роботи і будову найбільш розповсюджених на підприємствах громадського харчування подрібнювального та різального устаткування.
Методичні рекомендації до виконання практичного завдання прикріплені у файлі.
Завдання для звіту
1. Описати будову, принцип роботи та правила експлуатації машини протирально-різальної МПР-350
2. Описати будову, принцип роботи та правила експлуатації машини МРО-50- 200 для нарізування овочів
3. Описати будову, принцип роботи та правила експлуатації протирально- різального механізму МОП-ІІ-І
4. Кінематичні і принципові схеми м'ясорубок різних конструкцій
5. Описати будову, принцип роботи та правила експлуатації м’ясорубки ЕМШ- 35/135
6. Описати будову, принцип роботи та правила експлуатації м’ясорубки МЗМ- 82М
7. Описати будову, принцип роботи та правила експлуатації м’ясорубки
Контрольні запитання
1. Які робочі органи використовуються для нарізування сирих овочів у протирально-різальному механізмі МОП-ІІ-І?
2. Як класифікуються м'ясорубки?
3. Яке принципове призначення м'ясорубки, її ріжучих інструментів?
4. Як просувається продукт в м'ясорубці і яким чином відбувається його подрібнення?
5. Кінематичні схеми м'ясорубок?
6. Об'ясніть, яким чином подрібнюється продукт в м'ясорубці?
7. Правила експлуатації м'ясорубок.
8. Які переваги має м’ясорубка ЕМШ-35/135?
9. Чи можна використовувати м’ясорубку «Вгаип С 1300К» для виготовлення домашньої ковбаси?
10. Що означає число 82 у м'ясорубці МЗМ-82М?
Форма подання результатів виконаної роботи: завдання виконується студентами та надсилається через систему Elearn 1 файлом (назва файлу "Ivanкіv_PR6-7") на перевірку у форматі Microsoft Word.
Вимоги до термінів подачі та оформлення - робота має містити відомості про виконавця та бути надіслана у визначений термін (зазвичай до наступного практичного заняття).
Критерії оцінювання практичного заняття - 8 балів.
- 21 червня 2022, 14:32
Шрифти
Розмір шрифта
Колір тексту
Колір тла