Практичне заняття 22
Умови завершення
Пресувальне устаткування
Відкрито з: понеділок, 18 вересня 2023, 00:00
Термін виконання: понеділок, 23 жовтня 2023, 00:00
ТЕМА 19.
Пресувальне устаткування
Мета роботи: ознайомитись із загальною характеристикою процесу пресування. Вивчити принцип дії соковижималки, піци-пресу та пресування макаронного тіста. Дослідити технологію виробництва пельменів.
Методичні рекомендації до виконання практичного завдання прикріплені у файлі.
Завдання. Необхідно надати повну і грунтовну вдповідь на наступні питання;- Що розуміють під терміном "технологічна машина"?
- Назвіть структуру технологічних машин.
- Як класифікується механічне устаткування за функціональним призначенням та структурою циклу?
- Що розуміють під продуктивністю технологічної машини?
- Будова універсальної кухонної машини.
- Класифікація просіювальних машин.
- Будова і принцип дії просіювачів з ситом, що обертається.
- Які операції виконує посудомийна машина?
- Будова та принцип дії посудомийних машин періодичної дії.
- Будова та принцип дії посудомийних машин безперервної дії.
- Будова та принцип дії машин для очищення картоплі з дисковим і конусним робочим органом.
- Охарактеризуйте будову та принцип дії подрібнювальних машин з конусним і дисковим робочим органом.
- Будова та принцип дії дискових машин для нарізання овочів.
- Назвіть основні конструктивні елементи та принцип дії машин для нарізання гастрономії.
- Характеристика робочих органів і принципу дії м’ясорубки.
- Класифікація машин для перемішування продуктів.
- Будова та принцип дії машин для замішування тіста.
- Охарактеризуйте будову та принцип дії збивальних машин.
- Будова та принцип дії машин для розкочування тіста.
- Яке устаткування відноситься до пресувального?
Форма подання результатів виконаної роботи: завдання виконується студентами та надсилається через систему Elearn 1 файлом (назва файлу "Ivanкіv_PR22") на перевірку у форматі Microsoft Word.
Вимоги до термінів подачі та оформлення - робота має містити відомості про виконавця та бути надіслана у визначений термін (зазвичай до наступного практичного заняття).
Критерії оцінювання практичного заняття - 8 балів.
Шрифти
Розмір шрифта
1
Колір тексту
Колір тла