Практичне заняття 12
Мета заняття: Володіти основними вимогами до готельних меблів. Знати номенклатуру меблів та обладнання для зони прийому, для рекреаційних зон та холів, номерів готелю. Шляхи економічного та раціональне використання площ готельних номерів. Способи розстановки меблів у залах закладів ресторанного господарства.
Хід роботи: Проводиться в усній формі у вигляді колективної доповіді із використанням PowerPoint презентації з такими «red-dots» (з англ. red-dots – основними моментами):
1. Доповідь;
2. Відповідь за запитання колег;
3. Конструктивний аналіз проробленої роботи.
Підготовка та робота на практичному занятті сформує вміння працювати у команді, навички до аналітичного сприйняття дизайнерської складової об’єктів ГРБ із власним баченням естетики та функціональності.
Завдання: Підготувати доповіді з презентаціями на одну із тем:
1. Основні вимоги до готельних меблів. Відмінність готельних меблів від побутових.
2. Зонування групи приймально-допоміжних приміщень готелю.
3. Номенклатура меблів та обладнання для зони прийому готелю.
4. Номенклатура та основні конструктивні особливості меблів для рекреаційних зон та холів.
5. Особливості готельних меблів для сидіння.
Інформаційне повідомлення має бути підготовлено з наявним графічним (демонстративним) матеріалом, з вказівкою основних характеристик меблів, їх вартості та виробника.
Для виконання завдання необхідно скористатись лекційним матеріалом з курсу "Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу" Частина 1 "Устаткування готелів".
Рекомендована література:
1. Олійник О. П., Гнатюк Л. Р., Чернявський В. Г. Основи дизайну інтер’єру. –Київ:НАУ, 2011. –228 с.
2.Сьомка С. В. Основи дизайну архітектурного середовища : підручник. –Київ : Видавництво «Ліра-К», 2020. –480 с.
Завдання виконується студентами та надсилається 1 файлом (назва файлу "Призвіще студента_PR12") на перевірку у форматі Microsoft Word.
Вимоги до термінів подачі та оформлення - робота має містити відомості про виконавця та бути надіслана у визначений термін (за звичай до наступного практичного заняття).
Критерії оцінювання практичного заняття - 6 балів.
правильність
та повноту розкриття питання – 2 бали;
естетичне оформлення всіх матеріалів роботи – 2 бали;
за творчість та авторську позицію (точку зору) – 2 бали.
Шрифти
Розмір шрифта
Колір тексту
Колір тла