4. Косметологічне обладнання для салонів краси.

Косметологія - напрямок естетичної медицини за допомогою якої можливо здійснювати будь-які види косметологічних процедур: лазерну і фотоепіляцію, глибокий пілінг, лікування целюліту, моделювання фігури, омолоджування і багато інших. 

 Умовно професійне косметологічне обладнання поділяють на два види: 

 1. обладнання для усунення дефектів шкіри, 

2. обладнання для корекції фігури і омолодження, 

3. обладнання для комплексу програм по догляду за обличчям і тілом. 

Класифікація обладнання для салону краси за призначенням: 

• обладнання для фотоомолодження - сутність процедури фотоомолодження полягає у використанні високоінтенсивних світлових потоків, що дозволяють усувати ознаки старіння шкіри ( від судинних, пігментних плям і неглибоких зморшок). 

• обладнання для фотоепіляції - косметологічне обладнання для фото епіляції. 

• обладнання для лазерної терапії - воно дозволяє проводити досить широкий спектр процедур (лазерний пілінг, позбавлення від ознак старіння шкіри і зморшок, видалення рубців і шрамів, чорно-біле і кольорове татуювання, пігментні плями, судинні сітки, звуження пор. 

• обладнання для радіочастотної терапії (RF-обладнання) - здійснює ефективний вплив на організм за допомогою радіохвиль, що подаються з певною силою і проникаючих в глибокі шари шкіри. У результаті цього відбувається процес утворення нових волокон еластину і колагену. Така терапія допомагає підвищити пружність шкіри і потягнути і ущільнити її.

 • обладнання для ультразвукової кавітації - ультразвукова кавітація - це унікальна процедура, яка допомагає позбутися зайвих жирових відкладень і целюліту виключаючи хірургічне втручання. Даний спосіб апаратної корекції фігури не вимагає застосування анестезії. Важливим є і те, що при використанні обладнання для ультразвукової кавітації на тілі у пацієнта не залишається синців. 

• обладнання для вакуумно-роликового масажу - це ще один засіб для корекції фігури, що дозволяє поліпшити кровообіг навіть у зонах, які важко піддаються витяганню жирових відкладень. Перевага цього апарату полягає в тому, що спочатку скорочуються зони з резервним жиром, і тільки потім відбувається позбавлення від жирових відкладень з обличчя і грудей. Такий ефект досягається шляхом виборчого поліпшення кровообігу. Крім того, при зниженні ваги апарат допоможе шкірі не обвиснути і додасть їй пружність і еластичність. 

 • обладнання для кріоліполіза - корекції фігури. Апарат для кріоліполіза дозволяє зменшити жировий прошарок, не завдаючи шкоди іншим тканинам, вже після першої процедури. Принцип роботи такого апарату полягає в тому, що утворилися жирові клітини - охолоджуються. Цей метод дозволяє схуднути без хірургічного втручання.

Accessibility

Колір тла

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту